dimecres, 28 de març del 2018

Diari d'aula 28/03/2018

Hui hem vist el treball realitzat per tots els Company i també el del meu grup ijo. Les creacions amb Moviemaker han estat molt interessants i han tret de nosaltres les nostres característiques més creatives. No som especialistes en edició de videos però hem fet tot el que sabiem per poder plasmar les idees del nostre projecte. 

El esforç que realitzem estudiant esta carrera es molt admirable perquè hem de ser coneixedors de moltes coses i a més saber utilizar-les amb eficacia. 

El nostre projecte era: El Pez de Oro

dimecres, 21 de març del 2018

Diari d'aula 21/03/2018

Hui hem utilitzat per primera vegada la web www.playposit.com
Es tracta d'una web per a estudiants i mestres on es poden tractar videos de formes diferents per poder traure el màim partit a la información que ens comuniquen. Es poden realizar preguntes d'elecció múltiple mentre ho estem veïent, fer preguntes obertes o simplement afegir información. Hem parei molt útil per a un futur i a més a més còmode perquè et dona moltes facilitats.






dimecres, 14 de març del 2018

Diari d'aula 14/03/2018

Hui hem conegut el programa Canva que ens permet crear el nostre logotip com per exemple per al blog.  L'hem dissenyat partint de 0  i utilitzant colors, lletres i imatges representatives. Hem pareix molt pràctica aquesta idea per a crear el nostre contingut de forma propia i no haver de depedre de les creacions de altres. A més hem pogut utilitzat de forma interdisciplinar aquest coneixements en altra asignatura: Educación y TIC on també tenim un blog.



El meu és aquest



divendres, 9 de març del 2018

Diari d'aula 09/03/2018


Hui hem dedicat la clase a dos temes principals: el primer a l'edició del video de Powtoon que vam realitar a les sessions anteriors per a llevar la part final on s'anunciava la web. 
Després hem continuat treballant per grups per a l'edició del treball sobre el video, en el meu cas "El pez de oro"

dimecres, 7 de març del 2018

Diari d'aula 07/03/2018

Hui hem estat treballant per grups, pensant idees i buscant a la xarxa idees i contes. A més a més tenien una taula a l'aula virtual per a organitzar les escenes i el que necessitariem en cada una d'elles.




Finalment el nostre projecte de conte ha sigut aquest:



El Pez de Oro


divendres, 2 de març del 2018

Diari d'aula 02/03/2018

Hui hem représ el programa GIMP que haviem utilitzat anteriorment per a fer un college. Mitjaçant capes anavem editant la nostra propia creació.