dimecres, 28 de febrer del 2018

Diari d'aula 28/02/2018

La clase de hui ens han informat que hem de realizar un treball en grup que consistirà en una breu narració com si fora un conte que haurem d'il·lustrar amb imatges, pintures, audio... En concret el meu grup i jo hem triat el conte de "El pez de Oro"

La pràctica ha consistit ha realizar una animacio amb lapágina web Powtoons i fer una presentación de cadascú.



.



dimecres, 21 de febrer del 2018

Diari d'aula 21/02/2018

El tema principal de la classe d'ahui ha sigut el programa lliure GIMP. El denominem con lliure perquè estan creats per a ser utilitzats per universitats, escoles o similars. Per a utilitzar-ho no hem de pagar cap tipus de llicència.
Durant la classe també hem establit una suggerència d'idees, com un debat, sobre l'ús dels ordinadors a l'aula perquè ens donen una gran quantitat de possibilitats que no tenen els llibres. Els Mestres haurien d'obrir-se a aquest nou món tecnològic.

La pràctica ha consistit en realitzar una creació amb el programa GIMP. Fent servir un taulell que estava sense colors l'hem acolorit en diverses capes.






Diari d'aula 23/02/2018

La classe de hui ha tractat sobre "The Flipped Classroom". Aquest concepte abraça la idea de realitzar vídeos tutorials per a completar l'aprenentatge dels continguts. És una forma més dinàmica d'assumir el que s'aprén i quan l'alumne faja activitats farà un feedback sobre aquestes.

Hi ha diferents programes que podem utilitzar per a aquests procediments com el kahoot per fer preguntes, per fer qüestionaris amb el vídeo EDpuzzle però també editar vídeo amb openshot.

En resumen, és com canviar la dinàmica de la classe perquè els alumnes poden rebre la teoria amb el vídeo des de qualsevol lloc i a classe realitzar qüestions o altres activitats.

La pràctica de hui ha consistit a continuar l'edició de l'activitat Supernova.

divendres, 16 de febrer del 2018

Diari d'aula 16/02/2018

Hui hem continuant amb GIMP i hem profunditzat en totes les diferents possibilitats que ens dona aquest programa, des de ferramentes per a trasformar i crear fins a coneixer noves competències digitals.

Hui hem treballat la transformació. A partir d'una image amb una farola i un cel concret ho hem trasformat per donar-li altre aspecto. 
Ha estat molt interessant doncs així hem conegut com podem eliminar o trasformar coses de les fotografíes que no ens agraden o volem millorar. Molt útil. 





dimecres, 14 de febrer del 2018

Diari d'aula 14/02/2018

A la classe de hui dimecres 14/02/2018 ens hem iniat amb el programa GIMP.
Hem creat un fondo blanc en 800 per 600 en blanc i afegim una ruta que será per on anirà el text que escriurem: benvinguts al taller de gimp. Li hem posat els colors que hem volgut cada u. Després afegim una foto perquè el text apareguera sobre esta. A més d'aquesta activitat també hem seguit amb una altra imatge per a conéixer com es canvien els filtres i colors i hem escrit la paraula GIMP.







dimecres, 7 de febrer del 2018

Diari d'aula 07/02/2018

A la classe de hui dimecres hem conegut que son les licencies i hem experimentat amb la pàgina Creative Comons. Continuem creant entrades al nostre blog com la de hui. en el meu cas: "com imagines les aules en un futur" i he redactat sobre el tema.
Fins ara no coneixia la importancia dels drets d'autor i em resulten un fet fonamental per a realitzar un bon treball. Es a més molt positiu per a nosaltres com estudiants perque ens aporta més professionalitat a les nostres creacions.



Creative Commons Resumen

Com imagines les classes del futur?

Classroom
"Classroom" Alan Levine


Imagines les classes del futur així?

El nostre món està en constant desenvolupament, sense descans cada día progresem en alguna cosa. L'educació es un dels pilars fonamentals per a tots i que per tant ha de estar en constant transformació per a millorar. El fet es que res més llunt de la realitat les nostres aules s'estan quedant un pas arrere en evolució i que així cada vegada hi ha més distancia entre l'aula i la casa. Aquest fet pot crear desmotivació o falta d'atenció per als xiquets. Espere que imatges com aquesta siguen sols un record de la historia de com eren les nostres aules i que en poc de temps estiguen molt més evolucionades.      

divendres, 2 de febrer del 2018

Diari d'aula 02/02/2018


A la classe de hui día 2/02/2018 em aprés a realitzar un blog des de 0 fent servir la plataforma blogger de google. Aquest és un treball més costós del que pareixer i per a que siga del tot complet, correcte i util hi ha que modificar diferents aspectes com el disseny, la privacitat, les conexions amb el correu, gagets... 
Em crear diferents entrades al nostre blog personal una referent a com crear el blog i a més un video de youtube i un altra insertant una presentació de slideshare. 
Em resulta fonamental saber realitzar-ho ja no sols com a futura mestra especialitzada en TIC sino per a qualsevol altre mestre perque es una eina molt util i que està a l'ordre del dia per a compartir i comunicar coneixements. 



La importancia de les TIC a l'educació

Açi apareixen algunes de les dades interesants per aprofundir en la importancia de les TIC a l'escola.


Tutorial de blogger

Com crear un glog en blogger



Presentació

el meu nou bloc